Ryba z czosnkiem
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Ryba z czosnkiem

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • filet z dorsza,
  • 4 ząbki czosnku,
  • natka pietruszki,
  • sok z 1/2 cytryny,
  • pieprz cytrynowy,
  • 2 ziemniaki.

Przygotowanie:

Ziemniaki obierz i pokrój w talarki. Do miseczki wyciśnij czosnkek, dodaj natkę pietruszki, sok z cytryny i pieprz cytrynowy. Wymieszaj. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż rybę i nasmaruj go wcześniej przygotowaną pastą, dodaj pokrojone ziemniaki.Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość piecz ok. 20 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY