Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z dorsza,
- 2 pomidory,
- sok z cytryny,
- gała muszkatołowa,
- pieprz cytrynowy.
Przygotowanie:
Pomidory pokrój w ósemki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pomidory. Na wierch dodaj filet z dorsza, dopraw gałką muszkatołową i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w sosie brokułowym
Dorsz w marynacie
Łosoś z owocami
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
Warzywna kombinacja
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY