Ocena:
1/5 | 2 głosów
Składniki:
- filet z dorsza,
- 5 różyczek brokuła,
- 4 łyżki jogurtu naturalnego,
- starty parmezan,
- sok z cytryny,
- gałka muszkatołowa,
- zioła prowansalskie.
Przygotowanie:
Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z dorsza, skrop sokiem z cytryny i posyp ziołami prowansalskimi. Dodaj brokuł. posyp startym parmezanem, gałką muszkatołową i zalej jogurtem. Całość duś ok. 20 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Dorsz w pomidorach
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w marynacie
Łosoś z owocami
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
Warzywna kombinacja
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY