Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z łososia,
- 1 łyżki octu winnego,
- 1/2 cebuli,
- natka pietruszki,
- pieprz,
- 1/2 pomarańczy,
- owoce sezonowe (jabłka, truskawki).
Przygotowanie:
Jabłko obierz i pokrój w ósemki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z łososia i jabłko. Dopraw rybę pieprzem i posyp natką pietruszki. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut. Podawaj z truskawami i pomarańczą.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Dorsz w pomidorach
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w sosie brokułowym
Dorsz w marynacie
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
Warzywna kombinacja
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY