Pstrąg z cukinią i pieczarkami
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Pstrąg z cukinią i pieczarkami

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • filet z pstrąga,
  • 3 pieczarki,
  • 1/2 cebuli,
  • 1/2 cukinii,
  • pieprz,
  • sok z cytryny.

Przygotowanie:

Pieczarki pokrój w plasterki, cebulę w piórka, cukinię w plastry. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z pstrąga - skrop cytryną i oprósz pieprzem. Dodaj pieczarki, cebulę i cukinię. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY