Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z pstrąga,
- 3 pieczarki,
- 1/2 cebuli,
- 1/2 cukinii,
- pieprz,
- sok z cytryny.
Przygotowanie:
Pieczarki pokrój w plasterki, cebulę w piórka, cukinię w plastry. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z pstrąga - skrop cytryną i oprósz pieprzem. Dodaj pieczarki, cebulę i cukinię. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU

Ryba po grecku

Dorsz z warzywami

Filet z mintaja duszony z warzywami

Dorsz w pomidorach

Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką

Dorsz w sosie brokułowym

Dorsz w marynacie

Łosoś z owocami

Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną

Warzywna kombinacja
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY