Pstrąg z warzywami
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Pstrąg z warzywami

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

- filet z pstrąga,

- 1 marchew,

- 1 ząbek czosnku,

- pieprz,

- papryka chilii suszona świeża lub suszona,

- sok z ½ cytryny.

 

Przygotowanie:

Marchew pokrój w talarki, czosnek przeciśnij przez praskę. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na wysokiej temperaturze grzania. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z ryby i marchew. Rybę skrop sokiem z cytryny, dopraw pieprzem i papryką. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY