Duszony dorsz z warzywami
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Duszony dorsz z warzywami

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • filet z dorsza,
  • ½ cukinii,
  • 5 pieczarek,
  • słodka papryka,
  • oregano.

 

Przygotowanie:

Cukinię pokrój w kostkę, pieczarki na ćwiartki.

Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z dorsza – posyp słodką papryką, następnie włóż do naczynia pieczarki i cuknię – dopraw oregano. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.

Podawać z kaszą pęczak.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY