Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z dorsza,
- ½ cukinii,
- 5 pieczarek,
- słodka papryka,
- oregano.
Przygotowanie:
Cukinię pokrój w kostkę, pieczarki na ćwiartki.
Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z dorsza – posyp słodką papryką, następnie włóż do naczynia pieczarki i cuknię – dopraw oregano. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.
Podawać z kaszą pęczak.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Dorsz w pomidorach
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w sosie brokułowym
Dorsz w marynacie
Łosoś z owocami
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY