Ocena:
2/5 | 3 głosów
Składniki:
- filet z dorsza,
- 2 jabłka,
- cukier trzcinowy,
- cynamon,
- majeranek.
Przygotowanie:
Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Jabłka obierz i pokrój na ćwiartki. Naczynie rozgrzewaj przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pokrojoną rybę oraz jabłka. Rybę posyp majerankiem, a jabłka cynamonem i cukrem. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Dorsz w pomidorach
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w sosie brokułowym
Dorsz w marynacie
Łosoś z owocami
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY