Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- 2 filety z dorsza,
- ½ dużej cebuli,
- 2 pomidory,
- oregano,
- cukier,
- szczypta soli.
Przygotowanie:
Filety z dorsza pokrój na mniejsze kawałki. Cebulę pokrój w piórka, pomidory w plasterki. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pokrojoną rybę, cebulę i pomidory, dopraw szczyptą soli, oregano i cukrem.Przykryj. Zmniejsz temperaturę na średnią. Przykryj i duś przez ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Dorsz w pomidorach
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w sosie brokułowym
Dorsz w marynacie
Łosoś z owocami
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY