Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z łososia,
- pół czerwonej papryki,
- pół cukinii,
- pół cebuli,
- natka pietruszki,
- koperek,
- pieprz cytrynowy.
Przygotowanie:
Filet z łososia pokój na mniejsze części i natrzyj pieprzem. Paprykę, cukinię i cebulę pokrój w kostkę. Rozgrzewaj naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż rybę i warzywa. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki i koperek. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 30 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Ryba po grecku
Dorsz z warzywami
Filet z mintaja duszony z warzywami
Dorsz w pomidorach
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
Dorsz w sosie brokułowym
Dorsz w marynacie
Łosoś z owocami
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY