Ocena:
3/5 | 4 głosów
Składniki:
- 3 filety z kurczaka,
- przyprawa curry,
- sok z cytryny.
Przygotowanie:
Filety delikatnie rozbij i przypraw curry. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filety. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Po ok. 10 minutach przekręć je na drugą stronę i skrop sokiem z cytryny. Smaż jeszcze ok. 5 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym
Roladki chrzanowe z ziemniakami
Kurczak z brokułem
Kurczak w jarzynach
Filet z kurczaka w otrębach pszennych
Risotto z warzywami
Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem
Kurczak curry z warzywami
Pierś z kurczaka z pieczarkami
Pierś z kurczaka z warzywami
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY
