Ocena:
2.5/5 | 2 głosów
Składniki:
- 3 filety z kurczaka,
- przyprawa curry,
- sok z cytryny.
Przygotowanie:
Filety delikatnie rozbij i przypraw curry. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filety. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Po ok. 10 minutach przekręć je na drugą stronę i skrop sokiem z cytryny. Smaż jeszcze ok. 5 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU

Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym

Roladki chrzanowe z ziemniakami

Kurczak z brokułem

Kurczak w jarzynach

Filet z kurczaka w otrębach pszennych

Risotto z warzywami

Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem

Kurczak curry z warzywami

Pierś z kurczaka z pieczarkami

Pierś z kurczaka z warzywami
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY