Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- pierś z kurczaka,
- 4 pieczarki,
- 1/2 cukinii,
- 1 pomidor,
- 1/2 dużej cebuli,
- 1 ząbek czosnku,
- zioła prowansalskie, oregano, pieprz, papryka słodka.
Przygotowanie:
Pierś z kurczaka i cebulę pokrój w kostkę, pieczarki i cukinię w plasterki, pomidor w ósemki, czosnek drobno posiekaj. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pierś z kurczaka, warzywa, czosnek i dodaj przyprawy. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym
 
Roladki chrzanowe z ziemniakami
 
Kurczak z brokułem
 
Kurczak w jarzynach
 
Filet z kurczaka w otrębach pszennych
 
Risotto z warzywami
 
Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem
 
Kurczak curry z warzywami
 
Pierś z kurczaka z pieczarkami
 
Pierś z kurczaka w migdałach
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

