Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- pierś z kurczaka,
- 5 pieczarek,
- 1/2 cebuli,
- 3 różyczki brokuła,
- zioła prowansalskie, pieprz.
Przygotowanie:
Pierś z kurczaka pokrój w kostkę, cebulę w piórka, a pieczarki w ćwiartki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż kurczaka - dopraw ziołami i pieprzem. Następnie dodaj pieczarki, cebulę i brokuł. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut. Podawaj z brązowym ryżem.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym
Roladki chrzanowe z ziemniakami
Kurczak w jarzynach
Filet z kurczaka w otrębach pszennych
Risotto z warzywami
Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem
Kurczak curry z warzywami
Pierś z kurczaka z pieczarkami
Pierś z kurczaka z warzywami
Pierś z kurczaka w migdałach
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY