Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- pierś z kurczaka,
- 5 pieczarek,
- papryka słodka i ostra,
- zioła prowansalskie,
- 2-3 łyżki sosju sojowego,
- szczypta pieprzu.
Przygotowanie:
Pierś z kurczaka pokrój w paski. Pieczarki w plasterki. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pierś z kurczaka, dopraw ją przyprawami. Dodaj pieczarki i sos sojowy. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU

Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym

Roladki chrzanowe z ziemniakami

Kurczak z brokułem

Kurczak w jarzynach

Filet z kurczaka w otrębach pszennych

Risotto z warzywami

Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem

Kurczak curry z warzywami

Pierś z kurczaka z warzywami

Pierś z kurczaka w migdałach
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY