Bezmięsne leczo
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych
wideoprzepisów

Dieta dla cukrzyka . Tylko w naczyniu SAMMI usmażysz mięsa i ryby bez tłuszczu i ugotujesz warzywa bez wody

Bezmięsne leczo

Ocena:

2.8/5 | 4 głosów

Składniki:

  • po 1/2 papryki, czerwonej, zielonej, żółtej,
  • 1/4 małej dyni,
  • 1 cebula,
  • 1 ząbek czosnku,
  • 1 szklanka przecieru pomidorowego,
  • papryka słodka, zioła prowansalskie, pieprz.

Przygotowanie:

Dynię i cebulę obierz. Paprykę, dynię i cebulę pokój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę lub drobno pokrój. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pokrojone warzywa, dodaj przyprawy i wlej przecier pomidorowy. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 30 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY