Ocena:
2/5 | 3 głosów
Składniki:
- filet z dorsza,
- 2 jabłka,
- cukier trzcinowy,
- cynamon,
- majeranek.
Przygotowanie:
Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Jabłka obierz i pokrój na ćwiartki. Naczynie rozgrzewaj przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pokrojoną rybę oraz jabłka. Rybę posyp majerankiem, a jabłka cynamonem i cukrem. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Cukinia z serkiem
Pilaw z kurczakiem i marchewką
Kurczak z cukinią
Dorsz z warzywami
Kurczak z warzywami
Dorsz w pomidorach
Pałki z kurczaka z pomidorami
Pulpety z kaszą manną
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY