Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- 2 filety z dorsza,
- ½ dużej cebuli,
- 2 pomidory,
- oregano,
- cukier,
- szczypta soli.
Przygotowanie:
Filety z dorsza pokrój na mniejsze kawałki. Cebulę pokrój w piórka, pomidory w plasterki. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pokrojoną rybę, cebulę i pomidory, dopraw szczyptą soli, oregano i cukrem.Przykryj. Zmniejsz temperaturę na średnią. Przykryj i duś przez ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Cukinia z serkiem
Pilaw z kurczakiem i marchewką
Kurczak z cukinią
Dorsz z warzywami
Dorsz z jabłkami
Kurczak z warzywami
Pałki z kurczaka z pomidorami
Pulpety z kaszą manną
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY