Jabłka z cynamonem
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Jabłka z cynamonem

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • 2 jabłka,
  • 2 łyżeczki cynamonu.

 

Przygotowanie:

Jabłka umyj, obierz ze skórki, wydrąż gniazda nasienne i przekrój na pół. Rozgrzewaj naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż połówki jabłek i posyp cynamonem. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią i piecz ok. 25 minut.

Po wyjęciu jabłek można dodać kilka kropli słodzika do smaku.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY