Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
-
fasolka szparagowa świeża lub mrożona,
-
¼ pora,
-
½ czerwonej papryki,
-
1 pomidor,
-
natka pietruszki,
-
pieprz.
Przygotowanie:
Por pokrój w krążki, paprykę w słupki, a pomidora w kostkę. Naczynie rozgrzewaj przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż warzywa. Przykryj i zmniejsz temperaturę grzania na średnią. Całość duś ok. 20 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Kasza gryczana z pieczarkami
Omlet z warzywami
Omlet
Placki ziemniaczane z pestkami dyni
Marchew z groszkiem
Placuszki z kukurydzą i groszkiem
Dynia w panierce
Placuszki dyniowe
Duszona kapusta kiszona
Bezmięsne leczo
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY
