Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni , jeśli nie będzie działał jak na filmach oddamy pieniądze
Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów ,

Masz pytania? Chcesz złożyć zamówienie telefonicznie ?
Zadzwoń 793-369-556 .,

SAMMI - jedyne na świecie naczynie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu

Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • pierś z kurczaka,
  • 1/2 ogórka kiszonego,
  • 1/4 cebuli,
  • 2 łyżeczki musztardy,
  • pieprz.

Przygotowanie:

Pierś natnij tak, aby otrzymać kieszonkę. Oprósz ją w środku pieprzem oraz posmaruj musztardą. Ogórek przetnij wzdłóż, a cebulę pokrój w piórka. Do kieszonki włóż ogórek i cebulę, pierś zepnij wykałaczką. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż przygotowaną pierś, przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Smaż z jednej strony ok. 15 minut. Po upływie tego czas przekręć pierś na drugą stronę i smaż kolejne 10 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY