Duszona kapusta kiszona
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Duszona kapusta kiszona

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • 0,5 kg kapusty kiszonej,
  • 1 marchewka,
  • 1/2 dużej cebuli,
  • 2 szczypty soli,
  • 2 płaskie łyżeczki cukru.

Przygotowanie:

Marchew obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczakch, kapystę posiekaj, cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Rozgrzewaj naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż kapustę, cebulę, marchewkę, dopaw solą i cukrem. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Duś ok. 1 godzinę.

 

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY