Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- 0,5 kg kapusty kiszonej,
- 1 marchewka,
- 1/2 dużej cebuli,
- 2 szczypty soli,
- 2 płaskie łyżeczki cukru.
Przygotowanie:
Marchew obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczakch, kapystę posiekaj, cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Rozgrzewaj naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż kapustę, cebulę, marchewkę, dopaw solą i cukrem. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Duś ok. 1 godzinę.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym
Leczo z ogórków
Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem
Placki ziemniaczane z pestkami dyni
Pierś z kurczaka w migdałach
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY