Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- 1 ogórek wężowy,
- 1/2 dużej cebuli,
- 1 pomidor,
- 1/2 papryki,
- papryka w proszku,
- 1/2 łyżeczki majreanku,
- 2 kiełbaski.
Przygotowanie:
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Paprykę, pomidor i ogórek pokrój w kostkę, a kiełbaski pokrój w plasterki. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż warzywa oraz kiełbasę, przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 30 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU

Pierś z kurczaka faszerowana ogórkiem kiszonym

Pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem

Placki ziemniaczane z pestkami dyni

Pierś z kurczaka w migdałach

Duszona kapusta kiszona
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY