Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- pstrąg (cały),
- sok z ½ cytryny,
- 4 różyczki kalafiora,
- 4 różyczki brokułu,
- zioła prowansalskie.
Przygotowanie:
Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na wysokim stopniu grzania. Do rozgrzanego naczynia włóż oprawioną rybę, skrop ją sokiem z cytryny, dodaj warzywa i przypraw całość ziołami prowansalskimi. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Po upływie ok. 20 minut przekręć rybę na drugą stronę i smaż przez kolejne ok. 15 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Ryż z jabłkami i cynamonem
 
Ryba po grecku
 
Dorsz w sosie brokułowym
 
Gulasz z marchewką i selerem
 
Kurczak w jarzynach
 
Marchew z groszkiem
 
Filet z kurczaka z kuskusem
 
Placki marchewkowe
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

