Ocena:
5/5 | 1 głosów
Składniki:
- 0,5 kg mięsa z szynki,
- 1 marchew,
- 1/4 dużego selera,
- zioła prowansalskie.
Przygotowanie:
Mięso pokrój w grube paseczki, przypraw ziołami. Marchewkę i seler obierz i pokrój w kostkę. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż mięso i warzywa. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 40 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Ryż z jabłkami i cynamonem
 
Ryba po grecku
 
Dorsz w sosie brokułowym
 
Warzywna kombinacja
 
Kurczak w jarzynach
 
Marchew z groszkiem
 
Filet z kurczaka z kuskusem
 
Placki marchewkowe
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

