Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z mintaja (mrożony lub świeży),
- 2 marchewki,
- 1 pietruszka,
- 1/3 selera,
- koncentrat pomidorowy,
- sok z cytryny,
- zioła prowansalskie.
Przygotowanie:
Warzywa obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż starte warzywa, dodaj koncentrat pomidorowy, zioła prowansalskie i wymieszaj. Dodaj pokrojoną rybę. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU

Ryż z jabłkami i cynamonem

Dorsz w sosie brokułowym

Gulasz z marchewką i selerem

Warzywna kombinacja

Kurczak w jarzynach

Marchew z groszkiem

Filet z kurczaka z kuskusem

Placki marchewkowe
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY