Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z pstrąga,
- 3 pieczarki,
- 1/2 cebuli,
- 1/2 cukinii,
- pieprz,
- sok z cytryny.
Przygotowanie:
Pieczarki pokrój w plasterki, cebulę w piórka, cukinię w plastry. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z pstrąga - skrop cytryną i oprósz pieprzem. Dodaj pieczarki, cebulę i cukinię. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 25 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Łosoś z owocami
 
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
 
Pieczony łosoś ze szpinakiem
 
Filet z kurczaka w sosie jogurtowo - pietruszkowym z papryką
 
Kurczak na ostro
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

