Łosoś z owocami
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Łosoś z owocami

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • filet z łososia,
  • 1 łyżki octu winnego,
  • 1/2 cebuli,
  • natka pietruszki,
  • pieprz,
  • 1/2 pomarańczy,
  • owoce sezonowe (jabłka, truskawki).

Przygotowanie:

Jabłko obierz i pokrój w ósemki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z łososia i jabłko. Dopraw rybę pieprzem i posyp natką pietruszki. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut. Podawaj z truskawami i pomarańczą.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY