Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z łososia,
- 1 łyżki octu winnego,
- 1/2 cebuli,
- natka pietruszki,
- pieprz,
- 1/2 pomarańczy,
- owoce sezonowe (jabłka, truskawki).
Przygotowanie:
Jabłko obierz i pokrój w ósemki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z łososia i jabłko. Dopraw rybę pieprzem i posyp natką pietruszki. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut. Podawaj z truskawami i pomarańczą.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Pstrąg z cukinią i pieczarkami
 
Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną
 
Pieczony łosoś ze szpinakiem
 
Filet z kurczaka w sosie jogurtowo - pietruszkowym z papryką
 
Kurczak na ostro
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

