Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z mintaja,
- 1/2 cukinii,
- 1/2 bakłażana,
- 1/2 papryki,
- pieprz,
- papryka słodka i ostra,
- sok z cytryny.
Przygotowanie:
Warzywa pokrój w kostkę. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pokrojone warzywa. Na wierz dodaj filet z mintaja, dopraw go papryką słodką, ostrą, pieprzem oraz skrop sokiem z cytryny. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Dorsz w pomidorach
 
Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką
 
Medaliony z łososia ze szpinakiem
 
Filet z kurczaka w otrębach pszennych
 
Cytrynowy kurczak
 
Jabłka z cynamonem
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

