Dorsz w pomidorach
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów
Dostępne 2 rozmiary

SAMMI. Jedyne naczynie na świecie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu i gotowania warzyw bez wody

Dorsz w pomidorach

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • filet z dorsza,
  • 2 pomidory,
  • sok z cytryny,
  • gała muszkatołowa,
  • pieprz cytrynowy.

Przygotowanie:

Pomidory pokrój w ósemki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pomidory. Na wierch dodaj filet z dorsza, dopraw gałką muszkatołową i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY