Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- pierś z kurczaka,
- 5 pieczarek,
- papryka słodka i ostra,
- zioła prowansalskie,
- 2-3 łyżki sosju sojowego,
- szczypta pieprzu.
Przygotowanie:
Pierś z kurczaka pokrój w paski. Pieczarki w plasterki. Rozgrzej naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż pierś z kurczaka, dopraw ją przyprawami. Dodaj pieczarki i sos sojowy. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 20 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Pulpeciki pietruszkowe w sosie koperkowym
Łosoś z warzywami
Risotto z warzywami
Placuszki z kukurydzą i groszkiem
Pierś z kurczaka z warzywami
Pierś z kurczaka z czosnkiem i imbirem
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY