Ocena:
4/5 | 5 głosów
Składniki:
- filet z łososia,
- 4 różyczki brokułu,
- 1 marchew,
- ½ szklanki zielonego groszku,
- 1 szklanka fasolki szparagowej,
- pieprz,
- natka pietruszki do dekoracji.
Przygotowanie:
Marchew obierz i pokrój w talarki. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z łososia – posyp go pieprzem, dodaj warzywa. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś przez ok. 25 minut.
Podawać z ryżem.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Pulpeciki pietruszkowe w sosie koperkowym
Risotto z warzywami
Pierś z kurczaka z pieczarkami
Placuszki z kukurydzą i groszkiem
Pierś z kurczaka z warzywami
Pierś z kurczaka z czosnkiem i imbirem
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY