Fasolka szaparagowa na czerwono
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni
Masz pytania? Zadzwoń 502 208 456

Obejrzyj ponad 100 dietetycznych
wideoprzepisów

Dieta dla cukrzyka . Tylko w naczyniu SAMMI usmażysz mięsa i ryby bez tłuszczu i ugotujesz warzywa bez wody

Fasolka szaparagowa na czerwono

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • fasolka szparagowa świeża lub mrożona,

  • ¼ pora,

  • ½ czerwonej papryki,

  • 1 pomidor,

  • natka pietruszki,

  • pieprz.

 

Przygotowanie:

Por pokrój w krążki, paprykę w słupki, a pomidora w kostkę. Naczynie rozgrzewaj przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż warzywa. Przykryj i zmniejsz temperaturę grzania na średnią. Całość duś ok. 20 minut.

 

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY