Ocena:
0/5 | 0 głosów
Składniki:
- filet z dorsza
- marynata
- 2 ząbki czosnku,
- natka pietruszki,
- suszone pomidory,
- sok z cytryny,
- pieprz.
Przygotowanie:
Czosnek przeciśnij przez praskę, natkę pietruszki i suszone pomidory drobno posiekaj. Przygotuj marynatę z podanych składników. Naczynie rozgrzej przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż filet z dorsza i wyłóż na nią przygotowaną marynatę. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Smaż ok. 20 minut.
Podawać z ryżem brązowym.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Dorsz z warzywami
Kasza gryczana z pieczarkami
Dynia w panierce
Pierś z kurczaka w słonecznikowej panierce
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY