Ocena:
5/5 | 1 głosów
Składniki:
- filet z łososia,
- pół czerwonej papryki,
- pół cukinii,
- pół cebuli,
- natka pietruszki,
- koperek,
- pieprz cytrynowy.
Przygotowanie:
Filet z łososia pokój na mniejsze części i natrzyj pieprzem. Paprykę, cukinię i cebulę pokrój w kostkę. Rozgrzewaj naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż rybę i warzywa. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki i koperek. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Całość duś ok. 30 minut.
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
 
Kurczak curry z warzywami
 
Gulasz drobiowy
 
Filet z kurczaka marynowany w czosnku i imbirze
 
Duszone udko z kurczaka z marchewką
PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY

