Ryż / kasza

Smażenie bez tłuszczu

Unikalna konstrukcja naczynia umożliwia smażenie mięs i ryby całkowicie bez tłuszczu nie przypalając potraw. Z punktu widzenia dietetyki możemy je porównać do pieczenia w piekarniku.

Gotowanie bez wody / na parze

Gotując świeże i mrożone warzywa wykorzystujemy zawartą w nich wodę. Warzywa gotują się we własnej parze, a ponieważ nie dodajemy wody – sole mineralne i witaminy nie wypłukują się.

Ryż / kasza

Ryż z jabłkami i cynamonem

Ryż z jabłkami i cynamonem

Kasza jaglana

Kasza jaglana

Kasza gryczana

Kasza gryczana

Ryż biały

Ryż biały

Kasza gryczana z pieczarkami

Kasza gryczana z pieczarkami

Risotto z warzywami

Risotto z warzywami

Pilaw z kurczakiem i marchewką

Pilaw z kurczakiem i marchewką

newsletter