Potrawy z ryb

Smażenie bez tłuszczu

Unikalna konstrukcja naczynia umożliwia smażenie mięs i ryby całkowicie bez tłuszczu nie przypalając potraw. Z punktu widzenia dietetyki możemy je porównać do pieczenia w piekarniku.

Gotowanie bez wody / na parze

Gotując świeże i mrożone warzywa wykorzystujemy zawartą w nich wodę. Warzywa gotują się we własnej parze, a ponieważ nie dodajemy wody – sole mineralne i witaminy nie wypłukują się.

Potrawy z ryb

Ryba po grecku

Ryba po grecku

Dorsz z warzywami

Dorsz z warzywami

Filet z mintaja duszony z warzywami

Filet z mintaja duszony z warzywami

Dorsz w pomidorach

Dorsz w pomidorach

Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką

Mintaj zapiekany z cytryną i pietruszką

Dorsz w sosie brokułowym

Dorsz w sosie brokułowym

Dorsz w marynacie

Dorsz w marynacie

Łosoś z owocami

Łosoś z owocami

Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną

Pstrąg duszony z pietruszką i cytryną

Pstrąg z cukinią i pieczarkami

Pstrąg z cukinią i pieczarkami

Warzywna kombinacja

Warzywna kombinacja

Pstrąg z warzywami

Pstrąg z warzywami

Łosoś z warzywami

Łosoś z warzywami

Medaliony z łososia ze szpinakiem

Medaliony z łososia ze szpinakiem

Dorsz z batatami

Dorsz z batatami

Dorsz z orzechami

Dorsz z orzechami

Ryba z czosnkiem

Ryba z czosnkiem

Dorsz z dynią

Dorsz z dynią

Łosoś z miodem i sezamem

Łosoś z miodem i sezamem

Danie rybne z warzywami

Danie rybne z warzywami

Pieczony łosoś ze szpinakiem

Pieczony łosoś ze szpinakiem

Duszony dorsz z warzywami

Duszony dorsz z warzywami

Dorsz z warzywami

Dorsz z warzywami

Dorsz z jabłkami

Dorsz z jabłkami

Dorsz w pomidorach

Dorsz w pomidorach

newsletter