Filet z kurczaka marynowany w czosnku i imbirze
baner sammi gotowanie naczynie

Kup i używaj garnek przez 14 dni w swojej kuchni , jeśli nie będzie działał jak na filmach oddamy pieniądze
Obejrzyj ponad 100 dietetycznych wideoprzepisów ,

Masz pytania? Chcesz złożyć zamówienie telefonicznie ?
Zadzwoń 793-369-556 .,

SAMMI - jedyne na świecie naczynie o podwójnych ściankach do smażenia mięs i ryb bez tłuszczu

Filet z kurczaka marynowany w czosnku i imbirze

Ocena:

0/5 | 0 głosów

Składniki:

  • filet z kurczaka,
  • 1 marchewka,
  • 5 różyczek brokułu,
  • marynata,
    • 50 ml oliwy z oliwek,
    • 1 ząbek czosnku,
    • 1 łyżeczka startego imbiru,
    • sok z 1/2 limonki,
    • pieprz.

Przygotowanie:

Filet z kurczaka rozbij. Przygotuj marynatę z podanych składników. Włóż filet z kurczaka do marynaty na ok. 20 minut. Marchew obierz i pokój w talarki. Rozgrzewaj naczynie przez ok. 3 minuty na dużym ogniu. Do rozgrzanego naczynia włóż zamarynowany filet z piersi kurczaka i warzywa. Przykryj i zmniejsz temperaturę na średnią. Po 15 minutach przekręć filet na druga stronę i smaż jeszcze ok. 5 minut.

PRODUKT AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY